Thursday, May 10, 2012

Bila dah rasa pegang duit sendiri, mula lah buat hal. Beli benda yang tak patut. Bila duit dalam akaun bank makin lama makin sikit baru tu lah nak berjimat. Nak bayar duit rumah sewa, bayar bil elektrik, bayar bil air rumah, minyak kereta dan macam-macam lagi.

Alhamdulillah untuk bulan 6, adalah job kecil-kecilan itupun team yang lama bersama Rewan. Untuk seterusnya aku tak tahu bagaimana nak survive tanpa kerja.

(termenung)


No comments: