Tuesday, April 17, 2012









Dah lama tak bercamwhore, macam ni lah jadinya. 

(sebenarnya tujuan utama nak tunjuk rambut baru yang tak berapa baru sangat)

Azab duduk di kerusi salon Chinta selama 5 jam, sebab rambut I panjang dan lebat sampai hairstylist lenguh tangan (gelak perlahan)

Salon Chinta mahal, tapi service bagus. Jadi tak rasa ralat sangat keluarkan 5 keping RM50 tu (ada unsur berlagak tak di situ?)

--

Nak manjakan rambut punyalah susah, dapat peluang macam ni memang bagi kaw-kaw.

--

Yang paling best baru dapat panggilan dari OrangeTree Production offer job sebagai Assistant Producer. Menangis tak? Sebab gaji RM2,500 sebulan. Menangis tak sebab masih on job ni? Menangis ke tak? MENANGIS KE TAK??!! Woi cukup!

Kamu semua faham-faham je lah perasaan aku sekarang ni macam mana. 

No comments: