Thursday, October 13, 2011

Hai...

Ehem ehem ehem (batuk)

*buang buang habuk kat blog ni*

Kepada semua peminat I (minta kaki) I minta maaf sebab dah lama tak update blog. Disebabkan schedule I penuh (minta tahi hidung). Tapi ni memang betul.

Ehem ehem ehem.

Baby ViVaTron I kena calar dua dua belah :( betapa luluhnya hati I melihat kesakitan dan kecacatan Baby ViVaTron I. I maafkan orang yang sengaja mencalarkan Baby ViVaTron I tu.

Rumah baru di Puncak Damansara pula, macam-macam cerita. Sampai masuk balai punya kes. PONG PONG PONG PONG (ini saja bunyi impak yang melebih)

I tahu peminat I semua rindukan I, bawa bersabar (rasa nak delete kan website ni?). Ada masa lapang I pasti kita akan hung-ga hung-ga bersama. Korek hidung sama-sama. Kentut bau telur masin sama-sama. Mandi bogel sama-sama.

Paling I teruja adalah MINGGU DEPAN! Betapa seronoknya I, bila I boleh buat party sendiri di rumah sendiri. Hik (gedik)

Baik lah.

Kepada semua peminat I (pergh! memang minta penampar lelaju ni), kita akan jumpa lagi. Sebabnya I kena kejar nak buat VO. Yalah,dah jadi artis kan (ok, ni dah sangat melampau).

Love uolls, xoxo (ayat artis sangat kan)

I buat macam ni lah...

Bye semua peminat I. I akan keep intouch dengan you all bila I dah free. Thanks for supporting me all this time :) Love~~~ (mati sekarang)

Ok lah ok lah.

Bye bye :)

No comments: