Tuesday, September 27, 2011

Untuk hari jadi yang akan datang awal-awal I pesan pada beast untuk tanyakan pada kawan-kawan nak buat apa untuk I, sebab dia bukan bersifat romantis ataupun penuh dengan kejutan.

Sama juga dengan mom dan dad.

Untuk hari jadi, I paling nak sekali...

Cake dari Baskin Robbin iaitu ICE CREAM CAKE, dan haruslah VANILLA.
Aku juga pernah menyatakan hasrat pada beast untuk bawa makan, dan kalau boleh nak bunga juga. Dan biarlah bunga ros putih.
Paling busuk untuk dia bawa makan pun di Souled Out. I nak dia bawa dekat branch baru dekat Jalan Ampang. Lagi urbs dari Hartamas. Erk? I suka datang Souled Out sebab tak terlampau heavy dan bermacam jenis makanan ada. Affordable pula tu.

Tapi yang paling I menginginkan adalah seperti di bawah...

PRIVATE PARTY.

I cuma nak joget-joget dengan girlfriends dan boyfriends I. Nak gelak ketawa tengok siapa terer menari zapin. TERLAMPAU MENGINGINKAN. Sekian terima kasih.

No comments: