Sunday, June 19, 2011

Pergi mati dengan kau lah.

Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhh (lepas nafas perlahan-lahan)

Yalah, memang aku tak faham bahasa. Tak faham dengan LEARN FROM YOUR MISTAKES. Bila sekarang rasa sakit dah berkali-kali, masih lagi tak sedar aku tak tahu nak kategorikan aku sebagai apa. Aku boleh dikategorikan sebagai watak Cameron Diaz dalam The Holiday sebab susah dan paksa untuk menangis bila heartbroken.

JUMPA TRUE LOVE BARU BOLEH MENANGIS (ok aku pun tak tahu kenapa perlu besarkan semua)

---

Kau jatuhkan aku berkali-kali. Aku biar. Aku bangkit dengan perasaan memberi peluang. Aku bangkit kerana masih sayang. Tapi masih itu kau tak nampak.

Cukuplah. Aku bukan tempat kencing kau.

No comments: