Tuesday, June 14, 2011

Angan-angan aku dah agak melampau di mana, aku nak kurus macam Angelina Jolie. Melampau kan? Dan mungkin kalau aku ada duit yang sangat banyak, sekali lagi ya, SANGAT BANYAK nak buat pembedahan badan di mana nak buang lemak, wax, dan bersihkan kudis serta parut yang ada di kepala, hinggalah ke hujung kaki. Melampau kan?

Eh angan-angan aku apa salahnya.
Yang ni paling tak masuk akal.

Ada sebab kenapa aku nak kurus.

1) Sebab dah habis belajar
2) Sebab dah nak masuk fasa 21 tahun
3) Sebab dah makin besar
4) Sebab nak nampak cantik

Eh hold on.

Kalau ada sesiapa cakap, kenapa tak yakin dengan diri sendiri. I yakin dengan diri I. I yakin dengan badan I sekarang, and Im happy with it (a bit lie)

Truth : Pandang cermin pakai bra dan spender sahaja. Dalam hati cakap "Why I am so ugly? Bila nak dapat body untuk pakai bikini, dan bila nak pakai size S? Tak perlu lagi nak malu beli jeans sebab size besar"

Cut it.

5) Nak pakai baju ikat tepi nampak pusat, dan yakin perut kempis
6) Tak perlu lagi malu-malu nak beli jeans dengan size yang besar
7) Tak perlu lagi malu dengan kehodohan lemak-lemak I
8) Tak perlu lagi malu nak cuba pakaian kawan-kawan yang size S dan M.
9) Nak berlagak dengan budak sekolah
10) Nak tunjuk dekat Wanfi, I lagi cantik dari dia. Eh?

From all of that, I just want to feel beautiful and people stares at me and say "She's so lovely" rather than "OMG! Lawanya kasut dia"

I just want that. Oh typical girl yang punya angan-angan Prom Queen. I know, I know. But who cares? This is my dream. My mission.

My next mission is TO BE RICH. Well hello, siapa je yang tak nak kaya?

I boleh rasa, tak lama lagi I akan jadi MEAN GIRL.

OH-MA-GAD!

No comments: