Sunday, May 1, 2011

Disebabkan dah lama tak update blog, dan juga tidak dapat untuk nak upload semua gambar yang best-best aku matikan niat untuk tulis yang lepas-lepas punya hal.

Aku dah habis belajar. Nak rasa sebak tak sebak sangat, sebab aku tahu kita semua akn jumpa lagi. Aku tahu kita masih bersama. Kawan yang baik, akan sentiasa ingat.

Esok dah mula shooting, bermula dari bawah sebagai Wardrobe untuk TVC. Kemudian hari Sabtu, jadi Konti untuk filem KIL. Woi hero dia yang berlakon dengan Maya Karin yang comel tu woi dalam cerita Pisau Cukur, woi woi woi!

Alhamdulillah, dah ada kerja, ada lah duit. Habis bulan 5, nak cari job mana pula ni.

Latiff Mohaiden panggil untuk pitch idea, dan jadi pengarah muda. Mungkin sebab diaorang nak pengarah perempuan. Tapi tak berminat sebab mereka semua tak boleh dipercayai. Kemudian Norman KRU pula minta hantar resume. JAUH WOI kat Cyberjaya.

Mana nak sebenarnya ni?

1 comment:

RUSH said...

klu nk crew,jgn malu2 panggil kita yer..ngeh3!