Wednesday, February 2, 2011

Kalau tengok audition American Idol, mesti nak menangis bila seorang lelaki comel berambut kerinting perut buncit menyanyi kerana nak dapatkan duit untuk pembedahan girlfriend dia yang cun melecun tapi accident tak sempat nak kahwin akhirnya jadi cacat, SANGAT-MENYEDIHKAN-OK!

Menangis tak habis-habis. Sebak tak ingat dunia. Kalau lah masih ada lagi purata lelaki yang macam tu. Lima tahu bersama, ambil langkah untuk propose. Tunggu dua tahun, sebab nak cari duit lebih. Dalam masa dua tahun, girlfriend dia accident. ALRIGHT-ALRIGHT. Jangan terbawa-bawa ya Mariana. Tenang.

Sekarang ni sebenarnya aku dalam kondisi di mana, sedang mencari masa dan mencari kerajinan untuk buat skrip baru. Pffft o.O

No comments: