Friday, November 19, 2010

Disebabkan aku membesar dengan filem Harry Potter jadi untuk filem terbaru ini, aku katakan TERLAMPAU BEST berbanding tahun lepas. Tak terkata punya syok menyebabkan berkali-kali aku tersepak kaki orang sebelah sebab teruja punya pasal.

Ron sangat hot dalam filem ni. Tak tipu punya.

Untuk sekarang ni, aku dah mula rasa meluat dengan member-member yang dah tunjuk true colors, dan menyebabkan muka bengang aku ni tak boleh nak elak. Siapa yang terasa, dia lah yang aku tuju sebenarnya. Banyak juga member-member yang sengaja meluapkan kemarahan aku tanpa sengaja atau memang sengaja.

Yerk!

No comments: