Tuesday, November 16, 2010

Hari raya korban. Apa yang kamu korban kan? Untuk kali ini, aku korbankan perasaan. Aku korbankan jiwa.

Aku sebenarnya dah tahap tepu dekat office sebabnya tak ada job. Jadi scriptwriter memang macam ni. Scriptwriter yang paling best bila bos akan call kalau ada job. Boleh lenggang-lenggang kaki dekat rumah, tak pelu berebut bilik air yang satu tu dengan sepuluh orang dalam rumah kan?

1 comment:

Hazwani Azman said...

boleh tak nak likes kejap statement nih.. sebabnya... kami yang selalu kena mandi dulu unutk ke office, :)