Wednesday, June 2, 2010

Perkauman

Aku singgah. Singgah sekejap. Tapi dendam simpan lama.

  • fuk u guyz... lets face the fact shes no more "islam" in her anymore (maybe a bit)... come on guyz, this is an international video, she is more moden.. u guys think that she should be like Yuna izzit, w that stupid tudung to show that she is 'iman'? fuk that....

Sekejap sahaja. Aku tak tahu kenapa makin lama orang kafir yang bersikap perkauman ini makin berani. Salah kah jika kita ingin mempertahankan?

Aku rasa memang tak patut kalau dia ingin komen tentang agama, dan pemakaian tudung. Ataupun orang Islam yang mungkin sudah dirasuk dengan sosial budaya barat? Mula kejap aku pandang. Mata dah sepet.

Mungkin orang Islam yang membakar gereja itu terlampau marah, kerana agama Islam dipermainkan? Salah dari segi undang-undang kerana membayakan orang awam. Apa pula dari segi undang-undang moral?

Melampau. Lebih dari melampau. Orang kafir macam ni patut dibaling tahi babi. Bagi dia rasa apa yang dia sudah makan selama ni. Ambil kau.

Kalau dah kafir lahnat, memang selamanya dilahnat.

Apa nak buat dengan Israel? Kalau bom senyap-senyap, masuk bilik menteri sana dan kemudian bunuh macam V for Vendetta boleh?

No comments: