Sunday, June 6, 2010

--tatapan--

Dari tengahari aku dan mummy pergi jumpa hair stylist kesayangan, Aman di Great Eastern Mall. Walaupun dua orang yang berdandan, tapi mengambil masa yang lama terutama ingin memilih nak buat rambut macam mana.

Kemudian bergegas ke Wangsa Walk, disebabkan nak beli perhiasan untuk rambut pula. Bergegas balik, kerana wedding diadakan di Dewan Sri Endon, Putrajaya.

Tunggu yang lain balik, rupanya Nana dapat handphone Nokia X6 sebab dia dapat nombor satu dalam kelas. Aku tak cemburu pun, sebab yang penting duit (mata duitan)

Kelam kabut jadinya, bila semua orang berkumpul mula lah rumah jadi hiruk-pikuk.

Sampai ke Putrajaya masih hiruk pikuk.

No comments: