Tuesday, May 18, 2010

Tak boleh jadi

Aku gigih mencari duit gara-gara nak menampung perbelanjaan aku sendiri yang dalam kepala dah bermacam list untuk aku buat, serta menabung untuk keluarga.

Serius ni. Aku berdoa agar Tropicana Life akan call aku sebentar sahaja lagi. Aku betul memerlukan duit yang amat sangat.

Tapi aku dapat ugutan, dan aku sedar bahawa mummy dan papa tidak boleh lagi melepaskan aku berdikari sendiri. Haish -_-

P : Papa tak kisah kakak nak kerja, tapi kalau kakak bantu mummy kat rumah, hantar adik-adik pergi sekolah, papa akan bagi allowances

Ok itu satu ugutan. Kalau allowances sama dengan gaji boleh tak papa?