Sunday, May 9, 2010

Memang salah menipu seorang penipu

Memang salah langkah kalau menipu dengan seorang penipu.

Aku buat lek je. Serius aku memang lek. Biasa bro. Wa memang macam ni. Wa pandang sekejap je. Lepas tu dalam hati wa maki hamun. Lu mana tahu.

Lu memang terbaik lah. Wa tabik spring bergetar-getar punya. Tak apa, kali ni wa diam lagi. Lepas ni lu main haram lagi, wa bagi tahi babi punya. Tahi babi yang diimport punya.

Esok wa ikut loverboy balik kampung. Wa naik tren babe. Memang steady sebab dah lama tak naik train dan lagi best bila family yang hantarkan. Biasa bro.

1 comment:

omgpetch said...

oh comic strip ni terbaik!