Tuesday, April 20, 2010

Kuotasi

Loverboy kata dia ibarat durian. Luarannya tajam dan merbahaya. Tetapi dalamnya manis dan sedap.
Kalau sesetengah yang makan itu busuk dan hanyir bagaimana?
Pernah satu ketika di mana, aku dipaksa untuk memberi ajaran, dan merasakan moment itu sangat sweet kerana berkali-kali aku mengusap sambil menangis.
Makin lama Aiman makin berubah dan membuatkan aku teringin dan sentiasa untuk pulang ke rumah. Kadang-kadang tak ada motif nak balik ke rumah. Balik Puncak pun tak ada motif.
Sem 4 dah habis dah.
Tadi menangis dan rasa sangat sebak bila Intan nak balik. Aku pun tak tahu kenapa.
-_________-
Aku tak ada mood untuk menulis buat masa sekarang. Mungkin cuti nanti akan dipenuhi dengan cerita dan fantasi.

2 comments:

Maganda said...

I love you. You jaga diri baik2. Cuti nanti keep in touch. Kita jumpa ok? Love you.

mohamad 'may' yawmon said...

beb, selamat bercuti. jumpa next sem! jangan nakal2 tau! selalu2 lah update blog... =D