Friday, January 1, 2010

Sambutan

Memperkenalkan Puan Gangster dan Emcik Gangster.

Sebelum nak masuk tahun 2010, boleh dijadikan siri drama aku dan budak monyet. Serius macam filem hindustan, sebab asyik lari, kemudian asyik kejar, kemudian asyik datang balik, kemudian asyik menangis.

Dah nak balik angkut beg berat hati nak meninggalkan sebab terasa hati amat sangat, dia buang ego "siapa kata you boleh balik? you datang sini balik!"

Part paling best, dia peluk "you sayang I kan, jadi jangan lah tinggalkan I"

Ok sumpah ini sweet (bagi aku)

Sudah lah aku mekap comel comel, habis turun luntur foundation aku. Rambut yang diikat tocang ponytail pun serabut terus biar lepaskan. Disebabkan perkara hindustan ini melepas kami berempat nak pergi The Curve, end up tengok bunga api dalam kereta. Weh lagi best, sebab duduk dalam kereta ada aircond tak perlu nak berhimpit.

Terus ke destinasi berikutnya iaitu Hartamas. Nak kata tiga jam duduk dekat sana menunggu orang orang datang.

Kawan kolej, kawan setetek semua ada. Weh dah lama tak shisha, kepala jadi pening.
Lihatlah bertapa besarnya hidung loverboy (hahahaha).

Ok bai 2009. Selamat datang 2010. Tak sangka dapat duit belanja dari loverboy sebab duit PTPTN dah masuk. Duit gaji dia tak masuk lagi. Kenapa aku begitu teruja? ^o^

Walaupun tak dapat nak main kejar kejar, tak dapat main spray spray, tak dapat nak tengok orang bergaduh dan berbagai bagai, tapi New Year tahun ni best sebab loverboy ada. Bulan baru masuk dalam hidup saya.

Love.

2 comments:

Coffeeholic said...

:) happy nuyer

Sensual Seduction said...

yeeee..
cik puan gangster..
rindu sama u punya en gangster..
ahahhaha..
roar..