Thursday, November 19, 2009

Tebuan

Baru dapat berita bahawa perempuan tu masuk HUKM sebab kena sengat dengan tebuan. Kesian, kalau aku rajin tentu aku akan pergi ke sana dan melawat.

Saya tepuk tangan kuat kuat sambil tersenyum bangga dengan loverboy sebab dapat job dekat Line Clear sebagai pengarah untuk The Making Of filem Ratu. Loverboy sengaja nak bagi aku cemburu mengatakan bahawa budak budak Ratu mengorat dia. Sengaja je kan (tumbuk dinding)

Tak apa, aku tak beritahu dia yang budak budak lelaki dekat karaoke hari tu minta nombor telefon aku (gelak galak tanda evil)

Hari ini hari pertama loverboy kerja, jadi saya mencari teman teman untuk menemani saya.

No comments: