Friday, November 20, 2009

Mari tolong saya

Saya dalam proses untuk mencari bagaimana style rambut saya kemudian hari. Minggu depan merupakan transformasi saya. Ssssshhhh jangan beritahu loverboy, dia tidak tahu (senyum). Inspirasi pertama daripada Angelina Jolie. Aku terlampau suka nak buat rambut yang weavy macam ni, sebab nampak terlalu seksi. Gggrrr
Atau saya perlu memotong rambut saya menjadi pendek begini?
Iklan sekejap *horny*
Inspirasi kedua dari Megan Fox dengan warna rambut yang begini?
Anda jangan cepat percaya dengan gambar di atas, kerana tipu belaka sebab photoshop. Hakikatnya peha Rihanna besar ok.
Back to the story, Ijat memberi cadangan untuk membuat rambut pendek seperti Rihanna, tetapi saya tidak mahu potong. Nak simpan rambut panjang atas permintaan loverboy walaupun rambut pendek membuatkan karakter saya kuat dan terlampau seksi.
Engkau orang semua tak tahu bahawa, aku terlampau minat dengan rambut begini.

Boleh tolong saya, dan cuba bayangkan muka saya lekat dekat badan mereka.

*mati*

5 comments:

IZZAT ANUAR said...

huhuhu..
ok kimie buat rmbut megan fox yg coklat tu..
kalau nk lagi seksi,dress up mcm tu..
perghh sure laki2 gay pun trus straight!!!
hahahaha..
go kimie!!!

Payung said...

hahaha, really? saya akan cuba sedaya upaya

omgpetch said...

gmbr rmbt bwh skali! omg kimie. buat!

Payung said...

thanks petch. will think about it

fyra said...

fyra pon nak buat rambut next sem..kasi hot sikit walaupon hanya kat rumah je boleh tayang rambut but itu bukan alasan bahawa saya tidak boleh bergayaaa...

hurmm..bagaimana yaaa...
rambut sekarang dah macam taylor swift...nak buat macam siapa???
macam bubu???ishhh..pendek sangat..macam patung barbie lahhh..
hahahaha ;)