Sunday, July 19, 2009

756

Aku menantikan period sebenarnya tapi tak datang datang. Disebabkan itu jugalah nafsu aku rupa rupanya naik dengan mendadak. Aku hairan dan agak cemas bila period aku datang lambat. Ini pun kali kedua aku takut bila period tak datang datang lagi.
Aku tengah menahan sakit perut dan sekarang ni selera makan aku melampau tapi bila makan, selalunya tak habis. Kadang kadang aku mengidam macam macam bila tak dapat mulalah tekak bila dapat makanan lain rasa tak sedap dan perut pun tak kenyang. Sekarang ni aku nak makan pizza, pasta, dan dua hotdog tepi jalan. Au tak kira. Siapa yang baik hati boleh tolong saya tak carikan makanan di atas untuk saya, sebab saya betul lapar sekarang ni.
Kalau dah dapat boleh tak awak hantarkan dekat alamat ini :
2C17
Terima kasih.

2 comments:

SarjaN yO said...

yO nak tlg hntr,tapi pak guard xbg naik 2C17...huhu...

Lina Amin Nordin said...

last month i kena mcm ni. cuaaaak! :S hahahaha