Sunday, January 29, 2012



Haaaaa, Joseph Gordon-Levitt. I really like you.

Sesak nafas aku tengok mamat ni. Sengih sumbing mengelenyah habis. Macam lah dapat. Tapi dia memang hot dengan cara dia sendiri. Dia tak ada hot body, dia tak ada ketak sana sini, tapi muka dia yang seksi. 

Kenapalah kamu diciptakan di sana, dan bukan di sini? Kalau di sini, I dah lama cari you, dan minta you kahwin dengan I cara yang paling romantis. I gentlewoman tau, lelaki pun boleh cair #statement

--

Buat masa sekarang, aku dengan Mr.W bercinta macam cinta monyet. Menggedik semacam. Lepas gaduh besar, bila dah baik semula macam tu lah jadinya. Bila dah lama sikit? T_T

--

Berpuluh e-mail aku dah hantar ke mana-mana syarikat yang ada jawatan kosong. InsyaAllah esok, ada lah satu dua atau tiga syarikat yang buka e-mail tersebut. Amin. 

No comments: