Sunday, November 13, 2011

Testing testing.

Disebabkan aku baru sahaja (kira-kira jari) lebih kurang tiga bulan memakai BB, barulah aku tahu kegunaan dan kepentingan BB. Senang nak check email, senang nak hantar email. Senang nak buat kerja. Lagi penting, kita boleh attached document disambungkan melalui laptop. Ahhhh nikmat. Ini dah macam promote BB ni sedangkan nak cakap tentang topik lain sebenarnya.

--

Yang sebenarnya, Tuhan mahu duga aku jika aku punya kesabaran yang tinggi. Sebabnya bila kita sabar, tentu ada ganjarannya. Setiap ganjaran pula, bagaimana kita bersyukur? Alhamdulillah semenjak berhenti dari tempat durjana, dapat job commercial. Takut dengan director, tapi fikir buat freelance je.

Paling haru bila tak dapat pergi Tiesto sebab fly ke Sabah dan Sarawak :(

1 comment:

RUSH said...

bestnya dpt job..... =.(