Thursday, November 24, 2011

Fuh fuh fuh fuh (bersihkan sarang di blog)

Kesian my baby Neverland ni, lama I tinggalkan disebabkan I dah lama tak pulang ke Wangsa Maju (dimana aku boleh online sesuka hati)

Bermacam dugaan yang aku dapat di mana, kena tipu dengan majikan. Tak bayar gaji setelah enam hari aku pulun, macam kerja amal pun ada.

Aku tak reti nak balas jahat pada orang. Orang selalu kata aku terlampau lembut hati, sebab tu selalu dipijak. Tapi aku fikir "tak apa,sebab setiap perbuatan jahat itu akan dibalas olehNya"

Aku tak pandai nak balas jahat.

--

Yang sebenarnya...

Aku emmm aku...

To be continue...

No comments: