Sunday, October 24, 2010

Oh I just love them so fucking bad. Thanks for the surprises. Terima kasih kepada Fariz belanja tengok wayang cerita RED. RED memang terbaik. Sequel untuk Expendable. Sebab Bruce Willis bersara dah. Terima kasih kepada owner kedai makan, yang belanja saya makan "Birthday girl tak payah bayar lah"

Memang terharu sampai angin dalam perut asyik keluar (maknanya kentut). Terima kasih kepada gadis-gadis gila kesayangan saya yang buat kejutan sebab saya dah lama tak dapat kejutan sebenarnya :')
Tiga hari berturut-turut hari jadi aku disambut. Tadi mummy bawa makan The Garden. Lagi sedap Chilis sebenarnya.

Nak tunggu handbag dari Carlo Rino. Nak tunggu duit untuk shopping sebab tak lama lagi nak praktikal. Nak tunggu kereta dibasuh sebab dah bau tengik (serius tak tipu)

Mood : Rindu dengan Wanfi

No comments: