Saturday, May 1, 2010

Nafsu hanjing

Entri kali ini, mungkin akan membuatkan anda mual. Jadi jangan baca jika tidak bersedia.

Sudah lama aku tak perkatakan tentang nafsu.

Aku anggap nafsu itu normal. Nafsu seks. Ya memang, aku mengaku, aku memang suka dengan seks. Bagi aku, itu adalah salah satu nafsu untuk perempuan yang tidak boleh elak. Semua nafsu aku boleh handle, tapi bukan seks.

Dan sudah sekian lama aku tidak melancap, dan hanya menonton porn hanya sekadar ingin mengkritik bukan untuk kepuasan. Sekarang ni aku suka menonton porn yang mempunyai angle kamera yang cantik serta pelakon Hollywood. Asian women is sucks ok bila buat porn movie. Tak ada feel langsung. Siapa kata Maria Ozawa best? Tak best langsung, harap muka lawa. Petuuuuihhhhhh

Lagi best kalau pelakon dia pakai make-up yang cantik-cantik. Fewwwwiiittt. Aku dah cakap, aku tengok bukan untuk kepuasan tetapi untuk menilai.

Sekarang ni aku tengok porn pun, dah tak ada nafsu. Mungkin sebab dah lama tak bersama dengan loverboy kerana dia kesibukan untuk bekerja.

Engkau orang mesti mula menilai aku bukan? Aku tidak mahu mendengarnya, kerana dosa aku tanggung sendiri.

Memang memang. Aku rindu loverboy, sehinggakan nafsu aku mencanak dengan tinggi, walaupun tak ada batang.

2 comments:

FIRAHAN-NURNAZRI said...

ayat mantap woo =)

Maganda said...

hahahahahahah berani mati.