Saturday, December 5, 2009

Family Day

Pagi tadi aku rushing balik ke rumah jam enam pagi untuk pergi ke Sunway sebab company papa ada buat family day. Aku bayangkan semua ni akan menjadi bosan tetapi end up dengan memegang duit sendiri hasil daripada menang dari game. Dengar sahaja hadiah wang tunai, terus aku bersemangat untuk join. Paling best abila satu keluarga masuk Scream Park. Tak takut tapi terkejut. Rasa nak sepak orang yang gila menjerit di tepi telinga. Tapi tak boleh.
Sebenarnya kami dah lama tak tangkap gambar bersama, jadi semalam kami tebus dan aku menggedik dan manja macam anak kucing. Dia pun belai bela aku tak sudah. Paling best tolong cabut jerawat.
Rambut aku sekarang cepat kering.

1 comment:

SarjaN yO said...

rambut???pakai la minyak kelapa dara...hua hua hua...