Tuesday, November 24, 2009

Gedik betul

Pagi tadi aku bangun tersengih-sengih dan berangan-rangan, sebab loverboy monkey sangat romantik pagi tadi. Sorry baby, I nak juga post apa you hantar dekat I :D

Yang, I dah nak bertolak ni. i lambat bangun tidur. Apa apa pun I love you even more shangau2 love you sangat,love you sangat sangat
9:51 am

Call me back sayang, I really miss you
10:01 am

Sayang, I love you. Jangan bangun lambat lambat ya? I dah ontheway pergi gua tempurung ni
11:01 am

I love love you sayang, muah2! geramnya kat sayang I sorang ni
11:09 am

I janji I tak nakal, tapi biasalah monyet kan memang nakal. Hee, I love you my lovely sayang muah2.. I LOVE YOU MARIANA SHAHIRA!!! I SAYANG YOU !! GILA CINTA
11:17 am

Engkau orang semua boleh tak bayangkan monkey ni ayat rama-rama?

Gedik, tapi buat saya tersenyum sampai sekarang. Rindu nak bau ketiak.

1 comment:

mohamad 'may' yawmon said...

alahai cuwitt nyer kamoo berdua!