Tuesday, November 24, 2009

Ayat rama-rama

Aku suruh loverboy monkey tu hantar mesej romantik dan comel yang boleh buat aku tak tidur dan ini adalah usaha dia untuk memenuhi kehendak aku dan juga balasan kerana dia terlampau sibuk dengan kerja.

I love you so strong, strong like a billion metal. I miss you very strong like billion time we dont ever meet. I need you so strong like I need my food every day. I like you so strong because you are my sweety sweet heart. I really love you cause I really really love you lah..muah muah

Nak tahu apa aku reply?

K : You ambil ayat siapa ni baby?

Tak jahat cuma terkejut.

W : I ambil masa lima minit fikir ayat yang sesuai. You tengok lah grammar I tunggang langgang

Tak kisah lah grammar awak tunggang langgang tapi awak buat saya jatuh cinta lagi dengan awak. Sangat comel buat saya geram.

Dia cakap "you, Khamis ni I balik Perak, kalau nak jumpa, boleh jumpa kejap dalam sejam dua lah"

Aku tahu dia rindu, tapi buat cara macho dia.

Dia cakap lagi "you tak tahu I rindu you macam mana"

Saya senyum gedik.

Disebabkan awak punya ayat rama-rama tu, diet saya terbunuh.

Nak makan ni -____________-

2 comments:

Anonymous said...

hahahahahaha cannot go kimie!

oh my. so sweet! :)

mohamad 'may' yawmon said...

macam sedap jer makanan tersebut. nak?