Saturday, October 24, 2009

Hilang semangat

Aku rasa tersepit apatah lagi untuk berdepan.

Hilang semangat.

Tahniah kepada CT111 kerana berjaya menjayakan exhibition yang menarik. Anda semua memang kreatif.

Terima kasih kepada rakan-rakan kerana berjaya membusukkan rambut ini walaupun sudah dua kali syampu. Bau kopi kapal api yang teramat kuat.

--

Aku sudah tidak tahu nak mengadu pada siapa. Sebab aku rasa useless gila.

Orang yang lahir bulan Oktober merupakan, seorang yang setia pada cinta.

Terlampau setia sampaikan macam ni.

*diam*

*diam lagi*

Hilang semangat.

Sudah lah lagi beberapa hari ujian akan tiba, lagi-lagi bila perkara jadi macam ni.

Ada sesiapa yang sudi mendengar masalah aku tanpa kata apa apa? Hanya melihat aku menangis dan memberikan senyuman yang ikhlas menunjukkan anda sentiasa berada bersama saya walau macam mana sekali pun.

Aku dah buntu. Aku tak kuat. Tuhan tolong bantu aku.

Nak menangis macam tak menangis.

Ada sesiapa yang sudi bersama aku hanya untuk mendengar?

5 comments:

IZZAT ANUAR said...

kimie, kalau ada masalah, just tell me..
jgn sedih2..
dulu bile ijat ada problem,kimie yg selalu sudi nk dengar..
skrg my turn plak..
ok?
btw,happy belated birthday..

The way i are said...

happy belated burfday..
ahuhuhu..
bile eyh..??

SarjaN yO said...

happy belated birthday kimie...
mslh akan selalu mndatangi kita,itu ujian drAllah utk mguji iman kita dan itu tggungjawab kita sbgai khalifah dimuka bumi ini....solat lah pnawar plg mujarab kimi....

omgpetch said...

nak bebel kt i? i ok je. exhibition we all meletop kn? ehe thnks

mohamad 'may' yawmon said...

happy birthday