Thursday, June 25, 2009

--tatapan--

Aku rasa terlampau penat sebab dari pagi tadi aku kelam kabut. Pergi ambil sijil SPM dan tak nak pandang langsung, dan sijil aku hanya terpapar lapan subjek sedangkan aku ambil sembilan subjek. Aku gagal untuk matematik tambahan. Aku tak suka mengira.
Semalam kawasan Wangsa maju dilanda ribut taufan. Mengakibatkan hujan turun di bilik sendiri. Atap rumah aku melayang. Dan Aiman trauma kerana melihat di depan matanya sendiri pokok besar menghempap sebuah kereta di hadapan.
Hari ni disebabkan pokok banyak yang runtuh dan bertaburan, aku dan Hana mengambil kesempatan mengambil gambar di tempat kejadian, sebab aku tertarik dengan warna pokok yang dah mati ni.
Aku naik lemau sebab tunggu krew untuk shooting vodeo klip Estrange tak sampai-sampai dan sudahnya aku terus balik.
Aku ada temu janji dengan Megatron sekejap lagi. AUTOBOT ROLE OUT!

3 comments:

RUSH said...

rambut ko!!
disanggulkan mcm 2,,
nmpak...
sexy!!!!

fyra said...

kimie smart gilew pokok tu walaupun encik pokok tu dah mati ;)

omgpetch said...

omg. the whole family u ok? simpati pada org wangsa maju.

eh bkn role out la. roll out! haha. kan?

ey, buat apa ngn estranged? dah siap appoinment utk sem 4 nnt ke ape? haha advanced betol u ni.

and yes, cantik rmbt u buat mcm tu ;)