Thursday, September 15, 2011

Disebabkan nama dah tersenarai, dalam kepala...

"Motif nak pergi?"

"Motif nak ambil gambar pegang sijil depan semua orang?"

"Motif nak tunjuk kat semua orang yang kita dapat Dekan?"

Pffftttt -________-"

To think positively, my mom said "Once in your life, why not? Why you have to be ashamed of what you just did?"

Mom, you were right. But then....

"Motif????"

Haaaa itu namanya kerasa kepala dan degil. Dalam kepala nakal "ambil sijil dekat office je"

Disebabkan Fiwah mengajak "jom lah kimie, boleh tidur rumah kitaorang lepas tu"

Kepala menjuling ke atas, dan dalam kepala memikirkan..."ok lah ok lah, tapi nak pakai baju apa?"

-__________________________________-"

Mom said "Kau ni kan kak, pakai lah baju kurung, tak payah nak glamor sangat"

Eh???

I kan retissssss :p

No comments: