Monday, July 25, 2011

Makhluk A : Hai darling, lama tak nampak you online. IMYFM
Makhluk B : Tulah, saja je tak online, IMYFMT xoxo
Makhluk A : You look so sweet lah DP you, jealous tau
Makhluk B : Hahaha, berbanding dengan you jauh beza kot. You hot kot! Muahhhhh
Makhluk A : Eh ada pula, muaaaaahh to you too darling. Bila nak hang out ni? :( IMYSM
Makhluk B : Next week boleh? This week I busy ada kerja sikit. IMYSMT sayang.

--

Pernahkah anda berada di situasi ini? Tak kisah lah anda berada di tempat Makhluk A ataupun Makhluk B.

--

I bukan hipokrit sampai macam ni sekali. Kalau kawan tak pernah jumpa, sembang dekat FB apatah lagi jarang, nombor telefon pun tak berambil, jadi kenapa ada ayat IMYSM, ILY dan sebagainya?

Kenal perangai pun tak lagi.

--

Perempuan-perempuan-perempuan-gadis-gadis dan betina-betina macam ni lah yang buat I...

"Erk? Dengan kawan aku pun nak IMYSM, ILY berbagai, padahal jumpa pun sekali dua kali, tahu latar belakang pun tidak"

ataupun

"Erk? Dah lah tak pernah lepak apa semua, nak rindu-rindu bagai"

--

Ayat manis macam ni tak lekat dengan I tau.

I tengok je dekat FB ataupun Twitter. Ramai je yang bagi ayat-ayat gula ni. I bagi garam je. Terima kasih.

No comments: