Tuesday, August 17, 2010

Balik kampung woh woh woh, balik kampung!!

Kenapa aku begitu excited nak balik kampung ni? Sebabnya tak sabar nak garu tangan ni dengan rakus. Sebabnya tak sabar nak serang baju-baju yang aku dah nampak. Terbeliak mata aku bila melihat baju-baju yang aku nak, lagi-lagi dengan harga yang memang aku boleh beli borong. Ok ini tak tipu 0.O

Dalam banyak-banyak sem, sem inilah yang paling best, sebab setiap minggu aku balik. Balik pun bersebab, kalau tak ada sebab memang tak balik. Sebab family. Kecing-kecing-kecing (angkat-angkat kening)

Walaupun aku dah tahap sakit jiwa, tapi wa maintain babe. Tak ada hal punya. Wa masih boleh gelak-gelak, buat lawak bodoh, huru-hara dan etc. Wa masih comel meh. Olang comel, kena maintain cute. (gelak besar tak berbunyi)

Aku memang poyo.

Gambar berkaitan, sebab aku betul rindu dengan mama Firah :( jauhnya awak kat blok 1. Kalau tak boleh selalu lepak. Kalau tak malam-malam mesti saya datang rumah awak. Sembang-sembang, 'screening', buat task, tidur, tumpang mandi dan bla-bla-bla.

Wa nak layan Drumline ni.

No comments: