Thursday, September 17, 2009

Tahniah

Ada member aku baru sahaja bertunang dengan awek dia. Agak-agak sudah lima tahun bersama, dan mereka sudah pun bertunang. Mungkin kerana aku memang lihat cinta di antara mereka memang kuat. Awek dia dua tahun muda dari aku. Dia pula setahun tua dari aku.

Fuyooo..

Mari bertepuk tangan, dan ucapkan tahniah.

Nak kata cemburu, memang betul. Sebab aku pun tak sabar nak kahwin sebenarnya (gelak sikit-sikit).

Tahniah sekali lagi.

2 comments:

omgpetch said...

meaning awek dia 17 and dorg da bercinta since awek dia 12? wow. cinta sejati tu.

fyra said...

kan best kalau ada lelaki yg macam chairman memoirs of geisha tu...